Artikel index

Sinds de oprichting in 1980 (toen nog VVW vzw - sectie duiken) zijn we constant bezig geweest met het geven van opleidingen in de duiksport. De sterkte van DUIKEN.VLAANDEREN vzw - de op één na grootste niet-commerciële duikfederatie van Vlaanderen - zijn de volgende punten:

  • Steeds de opleiding up-to-date maken volgens de laatste Internationale en Europese normen;
  • Veiligheid steeds bovenaan in het vaandel.

Wil je op een veilige manier leren duiken? Wil je leren duiken in een aangename familiale sfeer? Zonder tijdsdruk en op je eigen tempo? Zonder je daarvoor blauw te betalen?

Dan is 
DUIKEN.VLAANDEREN
 vzw zeker iets voor jou!!!

Duiken.Vlaanderen vzw CMAS BEFOS IANTD

 

DUIKEN.VLAANDEREN is lid van de Europese federatie CEDIP (European Committee of Professional Diving Instructors) en via BEFOS ook van de wereldbond CMAS (Confédération Mondiale des Activités Subaquatiques). DUIKEN.VLAANDEREN is één van de grootste niet-commerciële federaties in Vlaanderen en vertegenwoordigt een 30-tal duikscholen en -clubs, samen goed voor een 1000-tal actieve duikers. Het moderne, didactisch sterk gefundeerde opleidingsprogramma staat sedert meer dan 40 jaar garant voor een veilige duikopleiding van Duiker 1-ster tot en met Instructeur 3-ster.

 

DUIKEN.VLAANDEREN werkt voor de technische duikopleidingen samen met Iantd Benelux.

De DUIKEN.VLAANDEREN brevetten worden wereldwijd erkend.


Meer info:

DUIKEN.VLAANDEREN vzw

August Vermeylenlaan 23 bus 36
B-2050 ANTWERPEN
e-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.